Ontdek Microsoft 365 Copilot: Uw persoonlijke assistent op de werkvloer

Ontdek Microsoft 365 Copilot: Uw persoonlijke assistent op de werkvloer

Bij CloudAtWork zijn we altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van productiviteit en efficiëntie op de werkvloer. En we hebben goed nieuws: Microsoft heeft onlangs een krachtige AI-gebaseerde assistent gelanceerd die samenwerkt met de populaire Microsoft 365-apps: Microsoft 365 Copilot.

Met Copilot heeft u de kracht van next-generation AI en de vertrouwde functionaliteiten van Microsoft 365 in één tool. Het resultaat? Een persoonlijke assistent die u helpt bij uw dagelijkse werkzaamheden en u nog productiever maakt.

Hoe werkt het?
Microsoft 365 Copilot is gebaseerd op Large Language Models (LLM’s), zoals ChatGPT, en maakt gebruik van alle data uit de Microsoft 365-applicaties die we dagelijks gebruiken, zoals Word, Excel, PowerPoint, Teams, Outlook en meer. Copilot is ontworpen om u verder te brengen in uw productiviteit en creativiteit op de werkvloer.

Business chat
Een van de handige functies van Copilot is de Business Chat. Hiermee kunt u uw team op de hoogte houden van de nieuwste productstrategieën en Copilot genereert automatisch een status op basis van uw meetings, e-mails en chats. Zo blijft iedereen op de hoogte en kunt u efficiënter samenwerken.

Uw persoonlijke assistent
Maar dat is nog lang niet alles. Met Microsoft 365 Copilot heeft u een persoonlijke assistent die u kan helpen bij het schrijven van e-mails, het ophalen van informatie uit verschillende bronnen en nog veel meer. Zo houdt u meer tijd en ruimte over om te werken aan de ontwikkeling van uw vaardigheden en het behalen van uw doelen.

Microsoft is op dit moment Microsoft 365 Copilot aan het testen met een kleine groep en zal binnenkort de groep uitbreiden. In de komende maanden zal Copilot beschikbaar zijn in de applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams en meer. Later zullen ze ook meer informatie delen over het licentiemodel en de bijbehorende prijzen.

Bij CloudAtWork zijn we erg enthousiast over de mogelijkheden van Microsoft 365 Copilot en we houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wij geloven dat deze tool uw persoonlijke assistent kan zijn op de werkvloer en uw productiviteit naar een hoger niveau kan tillen.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp