Microsoft 365

Microsoft 365

CloudAtWork biedt Microsoft 365 aan als online platform voor veilig en efficiënt samenwerken. Het biedt verschillende modellen waarbij samenwerken via de bekende Office-applicaties centraal staat. De kernwaarden van Microsoft 365 zijn kennisdeling, productiviteit en flexibiliteit. Het platform bestaat uit standaard Office-applicaties zoals Word, Excel en Outlook, maar ook uit moderne werkplek-applicaties zoals Teams, SharePoint en PowerApps.

Microsoft 365 wordt aangeboden als een maandelijkse dienst in verschillende varianten. Wij kunnen je duidelijk adviseren welk model het beste aansluit bij jouw bedrijfsvoering. Het is ook volledig te integreren in onze Cloud Werkplek. Wij adviseren je graag welk model het beste bij jouw bedrijfsvoering past.

Microsoft 365
Microsoft 365

Microsoft 365 backup

Microsoft biedt krachtige services aan, maar het heeft geen uitgebreide backup-functie voor jouw Microsoft 365-gegevens. Een op de drie bedrijven kampt met verlies van gegevens in Microsoft 365. Dit kan door eenvoudige gebruikersfouten of aanzienlijke beveiligingsrisico’s. Veel klanten vertrouwen daarom op onze Office 365 backup. Met deze backup zijn e-mails, agenda, contactpersonen, OneDrive, Teams en SharePoint-sites dag en nacht beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering.

Onedrive Sharepoint

Met Microsoft 365 kun je je persoonlijke en gedeelde werkbestanden eenvoudig opslaan, openen en terugvinden op al je apparaten, inclusief Microsoft Teams. Wanneer je offline bent en wijzigingen aanbrengt, worden deze automatisch gesynchroniseerd wanneer je weer verbinding maakt. Zo kun je beter samenwerken. Dankzij nieuwe integraties kun je ook beperkte toegang verlenen via deelbare koppelingen die verlopen.

Microsoft 365

Automatiseer uw bedrijf met het Power Platform

U krijgt van CloudAtWork hulp bij het efficiënt automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Met het Microsoft Power Platform kunt u data visualiseren met Power BI, zelf apps maken met Power Apps en herhalende processen automatiseren via Power Automate. We begeleiden u stap voor stap bij het gebruiken van deze handige apps.

Optimaal samenwerken en bellen met MS Teams

Beschikt u over een zeer complete set aan tools om met uw collega’s samen te werken. De vertrouwde Office-apps, opslag in de cloud en één centrale app Microsoft Teams, voor communicatie, bestanden delen, planningen bijhouden en veel meer.

Bel en wordt gebeld met uw eigen vaste telefoonnummers in Microsoft Teams. De software van Microsoft bevat een fantastische telefoniefunctie die alle gangbare functionaliteit bevat van standaard telefooncentrales. De software wordt continue doorontwikkeld en krijgt constant nieuwe functionaliteit. Daarnaast is de software hét platform voor uw medewerkers om in samen te werken

Klaar om uw bedrijfs IT naar een hoger niveau te brengen?

Vraag vandaag uw Gratis IT-Audit en we tillen de IT van Uw Bedrijf met onze beheerde Cloud oplossingen tot in de wolken.