Cloud Telefonie

Verbeter uw zakelijke communicatie en klanttevredenheid met Cloud Telefonie

Als u op zoek bent naar een moderne en efficiënte manier om te communiceren, dan is Cloud telefonie wellicht iets voor u. Bij CloudAtWork bieden we professionele VoIP-oplossingen voor bedrijven van alle maten. Met onze VoIP-diensten kunt u bellen via internet in plaats van via traditionele telefoonlijnen. Dit biedt verschillende voordelen, zoals lagere kosten en meer flexibiliteit. Bovendien kunt u met onze oplossingen profiteren van uitgebreide functies, zoals voicemail, conferentiegesprekken en integratie met andere communicatietools.

Cloud Telephony
Cloud Telephony

3CX - Zakelijke telefoniesoftware

Met 3CX kunt u profiteren van de voordelen van Cloud telefonie, zoals lagere kosten en meer flexibiliteit, terwijl u tegelijkertijd profiteert van de geavanceerde functies van 3CX.

3CX biedt vele voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en moderne manier van communiceren. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste voordelen van 3CX:

  • Flexibiliteit: 3CX is een cloud-gebaseerd telefoon platform, wat betekent dat het gemakkelijk te gebruiken is vanaf elke locatie met een internetverbinding. Dit biedt gebruikers de flexibiliteit om te werken vanaf hun telefoon, laptop of desktop computer, zonder dat ze fysiek aanwezig hoeven te zijn in het kantoor.
  • Geavanceerde functies: 3CX biedt uitgebreide functies voor communicatie en samenwerking, zoals voicemail, conferentiegesprekken en integratie met andere communicatietools. Zo kunt u gemakkelijk samenwerken met uw team, ongeacht waar ze zich bevinden.
  • Mobiele apps: Met de 3CX-apps voor iOS en Android kunt u gemakkelijk bellen en chatten via uw mobiele apparaat. Zo kunt u altijd en overal verbonden blijven met uw team

Verbeter uw zakelijke communicatie met Microsoft Teams

Microsoft Teams is een populaire keuze onder onze klanten voor het beheren van hun communicatie en samenwerking. Met Microsoft Teams kunt u gemakkelijk chatten, bellen en videobellen met uw team, en het is geïntegreerd met andere Microsoft-producten zoals Office 365. Bovendien biedt Microsoft Teams uitgebreide functies voor samenwerking, zoals het delen van bestanden en het opzetten van virtuele vergaderruimtes. Dankzij deze functies kunt u gemakkelijk samenwerken met uw team, ongeacht waar ze zich bevinden.

Met onze VoIP-oplossingen en integratie met Microsoft Teams kunt u profiteren van de voordelen van beide technologieën. Onze professionele diensten helpen u bij het verbeteren van uw bedrijfscommunicatie en het maken van uw teamwerk nog efficiënter. Neem contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen bij het optimaliseren

Cloud Telephony

Koppel uw CRM aan de Cloud Telefonie

Bij CloudAtWork bieden we professionele oplossingen voor het integreren van VoIP-telefonie met uw CRM-systeem, zodat u kunt profiteren van de voordelen van beide technologieën.

Met onze oplossingen kunt u gemakkelijk bellen vanuit uw CRM-systeem, zodat u geen tijd hoeft te verliezen met het overstappen tussen verschillende applicaties. Bovendien kunt u gemakkelijk informatie uit uw CRM-systeem gebruiken tijdens gesprekken, zoals contactgegevens en gesprekshistorie. Dit kan u helpen om beter geïnformeerde gesprekken te voeren en betere service aan uw klanten te bieden.

We bieden uitgebreide support om u te helpen bij het installeren en gebruiken van onze oplossingen, zodat u snel en eenvoudig kunt profiteren van de voordelen van de integratie. Neem contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen bij het verbeteren van uw bedrijfscommunicatie.

Klaar om uw Zakelijke Telefonie naar een hoger niveau te brengen?

Vraag vandaag uw Gratis Audit aan en we tillen de communicatie van Uw Bedrijf tot in de wolken.