Waarom uw bedrijf een IT-Audit nodig heeft

42,6% van de Belgische bedrijven krijgt te maken met een vorm van cyber criminaliteit. Er zijn een paar eenvoudige ingrepen die kunnen gebeuren om de IT-omgeving veiliger en betrouwbaarder te maken. Ook gebeuren sommige bedrijfsprocessen al jaren op dezelfde manier en kan de werking met behulp van technologie mogelijk worden verbeterd. 

Als u ontevreden bent van uw huidige IT-leverancier, kan het lonen om een IT-audit te laten doen, zo krijgt u de frisse kijk van een mogelijke nieuwe IT-partner op uw huidige omgeving. 

Loopt u tegen dezelfde problemen aan als deze bedrijven?

Met onze gratis IT-Audit weet u waar u staat met uw infrastructuur en processen, krijgt u een beter inzicht in uw netwerk en leert u hoe u uw systemen kunt optimaliseren. Vraag vandaag nog uw gratis IT-Audit aan. 

Wat houdt onze audit in?

Bij de IT-audit van CloudAtWork krijgt u een evaluatie van de kwaliteit van uw IT-infrastructuur. Hierbij beoordelen we uw IT-infrastructuur op efficiëntie, beveiliging en continuïteit.

De doelstellingen:

IT Consultancy

Vraag uw GRATIS IT-Audit aan

Wat kunt u verwachten van de IT-Audit?

Afgezien van de technische analyse, is de belangrijkste conclusie van een IT-Audit dat het u duidelijkheid verschaft. We zullen niet zomaar een rapport van 100 pagina’s dik doorsturen. Onze experten helpen u de zakelijke implicaties van de bevindingen in het rapport te begrijpen. U kunt dan een weloverwogen beslissing nemen over hoe u uw IT uitdagingen met onze hulp kunt oplossen en de efficiëntie van uw processen kunt verbeteren.

Klaar om uw rapport te ontvangen? Vul het formulier hiernaast in om uw gratis en vrijblijvende IT-Audit in te plannen.