IT Beheer

IT beheer voor vast tarief

We bieden complete oplossingen voor onbeperkt IT beheer voor elk bedrijf. Alle IT diensten die u nodig heeft bij één partner, inclusief onderhoud en vaste duidelijke prijzen, nooit verrassingen achteraf.

Onze oplossingen bevatten onder andere:

IT beheer

Netwerk beheer

CloudAtWork is gespecialiseerd in kantoordigitalisering. Of uw netwerk nu groot of klein is, de basis moet goed zijn. Samen bekijken we op welke manier uw netwerk kan worden geoptimaliseerd. Daarna geven wij u een duidelijk advies en stellen we een stappenplan op, een plan dat zorgt voor een betrouwbaar, veilig, beschikbaar, functioneel en goed presterend modern netwerk. Nu en in de toekomst.

Managed WIFI

Uw bedrijfsnetwerk wordt beheerd via onze oplossingen en daar hoort natuurlijk ook de WiFi bij. Met UniFi Cloud beheren wij uw draadloze netwerk. U krijgt daarbij uitgebreide mogelijkheden om Hotspots aan te maken voor uw gasten.

IT beheer

Centraal e-mailhandtekeningen maken en beheren

Gaat er bij u ook nog regelmatig een e-mail uit zonder een nette handtekening? U kan  eenvoudig zelf uw handtekeningen beheren en updaten. U kan voor u en uw collega’s een gezamenlijke handtekening en tijdelijke boodschappen instellen. Bijvoorbeeld “wij gaan verhuizen”, of “meld je aan voor ons event”. Of wat dacht U van wekelijkse of zelfs dagelijkse aanbiedingen? 

24/7 Monitoring

Bij het bewaken van de IT systeem brengen we capaciteit-, performance- en beschikbaarheidsproblemen in kaart. Wat controleren we zoal?

Extra veilig inloggen

U kunt het hackers extra moeilijk maken om toegang te krijgen tot uw e-mailaccount of clouddienst door two factor authenticatie (2FA) in te stellen. Wat is 2-weg verificatie? Dit houdt in dat u inlogt in twee stappen. Bijvoorbeeld niet alleen met een wachtwoord, maar ook nog met een code die u op uw mobiele telefoon te zien krijgt. 

Klaar om uw bedrijfs IT naar een hoger niveau te brengen?

Vraag vandaag uw Gratis IT-Audit en we tillen de IT van Uw Bedrijf met onze beheerde Cloud oplossingen tot in de wolken.