Cloud Werkplek

Cloud oplossingen voor elke uitdaging

Bij CloudAtWork kunt u zelf beslissen hoeveel en welke cloud oplossingen u in uw bedrijf wilt introduceren. Wilt u een volledige transitie naar een werkplek in de cloud maken? Of wilt u beginnen met enkele cloud oplossingen om thuiswerk te faciliteren?

Wat u ook verkiest, onze specialisten staan klaar om de oplossingen van uw keuze vlot, veilig en zorgeloos te implementeren. Dit omvat ook de migratie van uw huidige data, programma’s en processen, zodat u meteen kunt profiteren van de voordelen van cloud computing.

Cloud Werkplek
Cloud Werkplek

Cloud werkplek

Met onze cloud werkplek kunt u vanaf elk apparaat via een webbrowser toegang krijgen tot uw vertrouwde werkomgeving. Zo heeft u steeds toegang tot uw digitale werkplek, ongeacht uw locatie. Uw scherm zal er hetzelfde uitzien als op kantoor, terwijl u toch werkt in een beveiligde online omgeving.

Al uw programma’s, documenten en data zijn veilig opgeslagen en gecentraliseerd in de cloud. Back-ups en updates gebeuren ook in het gecentraliseerde cloud platform, zodat de virtuele kantooromgeving van de eindgebruikers altijd optimaal functioneert. Onze online werkplek biedt een complete, gebruiksvriendelijke en GDPR-compliant oplossing voor telewerk, ongeacht het aantal gebruikers.

Flexibele abonnements-formule

Bij CloudAtWork weet u vooraf precies wat uw digitale samenwerkingstools kosten. Onze cloudoplossingen zijn namelijk verkrijgbaar in een formule met een vaste maandelijkse kost per gebruiker, wat veel voordelen biedt:

Cloud Werkplek

Waarom een cloud werkplek?

Met een online werkplek heeft u uw documenten altijd bij de hand, zonder afhankelijk te zijn van de vaste computer. U werkt altijd met de laatste versies van uw softwareapplicaties en van documenten. Met online werken kunt u eenvoudig online samenwerken met wie u maar wilt.

Altijd en overal toegang

Met een online werkplek heeft u altijd en overal toegang tot uw werkomgeving, wat u in staat stelt om productief te blijven ongeacht de locatie.

Sterke beveiliging

Uw gegevens en documenten zijn veilig opgeslagen op een centrale server met back-up en er zijn meerdere beveiligingslagen om uw gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang of dataverlies.

Lagere kosten

Verlaag uw IT uitgaven omdat u geen hardware of licenties hoeft aan te schaffen. Bovendien zijn de kosten voorspelbaar dankzij de vaste maandelijkse kosten per gebruiker.

Klaar om uw bedrijfs IT naar een hoger niveau te brengen?

Vraag vandaag uw Gratis IT-Audit en we tillen de IT van Uw Bedrijf met onze beheerde Cloud oplossingen tot in de wolken.